Συνάντηση κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα*********Επόμενη συνάντηση: Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καβάφη από τον Χρήστο Αλεξάνδρου *****Εκτάκτως 14/09/15

Monday, February 13, 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Οι Εκδόσεις Διόπτρα σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Κ.Π.ΚΥΡΙΑΚΟΥ και την ΕΘΑΛ οργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Βικτώριας Χίσλοπ, «Το Νήμα», στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ, Φραγκλίνου Ρούσβελτ 76, αύριο Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στις 7.30.



Η Βικτώρια Χίσλοπ, που έγινε γνωστή στη Κύπρο και Ελλάδα από την τηλεοπτική μεταφορά του bestseller της, «Το Νησί», θα διαβάσει μικρά αποσπάσματα από το νέο της βιβλίο και θα απαντήσει σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου Κατερίνας Εμμανουήλ, και θα συνομιλήσει με τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση. Παρών θα είναι και ο εκδότης Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος που θα κάνει την εισαγωγή της παρουσίασης.



Στο νέο της βιβλίο «Το Νήμα», η Βικτώρια Χίσλοπ επιλέγει και πάλι την Ελλάδα, με επίκεντρο την Θεσσαλονίκη και την πολύπαθη ιστορία της ως καμβά επάνω στον οποίο υφαίνεται μια ιστορία πίστης και αγάπης για τους ανθρώπους και τους τόπους τους.

No comments:

Add to Google Reader or Homepage