Συνάντηση κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα*********Επόμενη συνάντηση: Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καβάφη από τον Χρήστο Αλεξάνδρου *****Εκτάκτως 14/09/15

Wednesday, February 8, 2012

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΕ ΛΕΜΕΣΟ (8-2-12)
Οι Εναλλακτικές Εκδόσεις παρουσιάζουν τα βιβλία του Γιώργου ΚαραμπελιάΗ ανολοκλήρωτη επανάσταση του Ρήγα Βελεστινλή και Συνωστισμένες στο Ζάλογγο: Οι Σουλιώτες, ο Αλή πασάς, και η αποδόμηση της ιστορίας την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της μπουάτ Ηχώ 75 (οδός Αγίου Ανδρέου 259). Τα βιβλία θα παρουσιάσουν ο καθηγητής Παν/μίου Κύπρου Παντελής Βουτουρής, ο επίκουρος καθηγητής Παν/μίου Κύπρου Μάριος Κωνσταντίνου και ο συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΗ: ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΟΡΑΜΑ (10-2-12)
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Γιώργος Λιλλήκας, πρ. Υπουργός Εξωτερικών, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, αντιπρόεδρος ΔΗΚΟ, ο Γιώργος Καραμπελιάς, συγγραφέας, ο Μάριος Κωνσταντίνου, επίκ. καθ. Παν/μίου Κύπρου και ο Άριστος Μιχαηλίδης, αρχισυντάκτης της εφημερίδας Φιλελεύθερος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ιδρύματος Αρχ/που Μακαρίου Γ (περίβολος Καθ. Ναού, Αρχιεπισκοπή),την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

No comments:

Add to Google Reader or Homepage