Συνάντηση κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα*********Επόμενη συνάντηση: Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καβάφη από τον Χρήστο Αλεξάνδρου *****Εκτάκτως 14/09/15

Thursday, January 28, 2010

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Αυτό το μπλογκ κοιμήθηκε πολύ. Καιρός να ξυπνήσει και να πάρει τ' απάνω του.


Ευτυχώς δεν κοιμηθήκαμε κι εμείς τόσο καιρό. Επιτρέψτε μου να κάνω μια γρήγορη αναδρομή.


Η Λέσχη Ανάγνωσης ΠΥΡΕΊΟΝ λειτουργεί από τον Απρίλιο του 2007, κατά το πρότυπο που προωθεί το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου Ελλάδος, στηρίζοντας και προωθώντας την αγάπη προς το βιβλίο και την ανάγνωση.
Μέσα στα πλαίσια της λειτουργίας της η Λέσχη διατηρεί ιστοσελίδα, διοργάνωσε βραδιές ποίησης αφιερωμένες σε Έλληνες ποιητές, αφιέρωμα στην κυπριακή ποίηση, βραδιές ανάγνωσης ανοιχτές προς το κοινό και σε υπαίθριους χώρους (Βάσα Κελλακίου στις 27 Ιουλίου 2009), αναγνώσεις θεατρικών κειμένων, συνδιοργάνωσε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών παρουσίαση βιβλίου της Αλκυόνης Παπαδάκη μαζί με τον Όμιλο Φίλων Βιβλίου.



Χάρις στην επιμονή των μελών της κατάφερε να συμπληρώσει τόσους μήνες λειτουργίας και όπως φαίνεται θα συνεχίσει ακάθεκτη με πολύ διάβασμα και πολλές εκδηλώσεις για το βιβλίο.


Οι συναντήσεις μας είναι μηνιαίες και συνήθως δίωρες. Για πιο πολλές πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κατερίνα Βοσκαρίδου στο τηλ: 99526772


Δείτε επίσης την ιστοσελίδα μας: 
http://www.theatropia.org/pb/wp_52012d28/wp_52012d28.html

No comments:

Add to Google Reader or Homepage